NOSE-ART  

 

Nose-Art is het beschilderen van een militair vliegtuig, meestal op de neus van het toestel, om het standaard vliegtuig persoonlijk voor de bemanning te maken. Nose-Art werd vooral populair in WOII. Behalve de vliegtuigen werden ook vaak de jacks van de bemanningen beschilderd.

 

Nose- Art is painting a military airplane, usually the nose of the airplane, with a personalised decoration to make the standard plane a personal plane for the crew. Nose-Art became very popular in WWII. As well as the planes, the jackets of the crew were often also painted.  

 

 

 

Door contacten met de re-enactment groep Band of Brothers werd ik gevraagd om het embleem van hun eenheid in combinatie met een persoonlijke pin-up op hun jacks te schilderen. Ze gaven mij hun favoriete jacks zonder te weten wat er op zou komen maar in het volste vertrouwen dat het heel mooi zou worden. Dat werd het !!  

Dit leidde tot het beschilderen van diverse jacks met persoonlijke ontwerpen van de drager.

  

In goed overleg kan ik een ontwerp maken naar uw wensen, uniek en persoonlijk in kleuren, grootte, onderwerp en tekst.
 


The owner of a leather jacket who would like to have it handpainted with their own design can contact me to come to a personal tailor made design.

   shooting suzy

callin'home